interieuradvies

Het klinkt zo logisch; je huis moet een thuis zijn. Maar dit is niet vaak het geval.

Zeg eens eerlijk; als je rond kijkt in je huis klopt je interieur helemaal zoals je het het liefste zou willen zien? Of klopt het niet met zoals je het graag zou willen zien? En of dat nou komt doordat samen met je partner totaal verschillende smaken hebt, een klein budget hebt of een lastige ruimte hebt om in te richten voor alles is een oplossing te vinden.                                                                

Daarbij ben je bij PUUR30 aan het juiste adres, ik kan je helpen met het creëren van je droomhuis.  

Een interieur wat helemaal bij je past en niet een interieur hetzelfde als bij de buren.

Optie 2; Totaaladvies

Is een uitgebreidere variant van optie 1, alles wat bij optie 1 staat geld hier ook, dus;

Je krijgt advies aan huis, we gaan samen praten over wat je veranderd wilt hebben, wat je mist in je huis en wat je wilt bereiken in je huis.

Op dit soort vragen gaan we samen de antwoorden vinden.

Vervolgens ga ik met al die informatie aan de slag.

 Ik maak een moodboard waarop ik de sfeer laat zien hoe het zou kunnen worden, daarbij geef ik een advies over meubels, accessoires, verlichting en kleuren, inclusief shoppinglijst. Ook heb ik een 2D plattegrond gemaakt met daarop hoe het zou kunnen worden,

Deze optie heeft een vanaf prijs de basiskosten hiervan zijn €395,-
( en 0,33 cent kilometervergoeding buiten een straal van 20 km vanaf Tilburg)

Daarbij heb je bij deze optie de mogelijkheid om alles te laten uitvoeren door PUUR30 denk daarbij aan personal shopper, de uitwerking van alle nodige klussen en op maat gemaakte meubels, deze prijs is in overleg, de prijs is vooraf bepaald.

Optie 1; Basisadvies

Je krijgt advies aan huis, we gaan samen praten over wat je veranderd wilt hebben, wat je mist in je huis en wat je wilt bereiken in je huis.

Op dit soort vragen gaan we samen de antwoorden vinden.

Vervolgens ga ik met al die informatie aan de slag.

Ik maak een moodboard waarop ik de sfeer laat zien hoe het zou kunnen worden, daarbij geef ik een advies over meubels, accessoires, verlichting en kleuren, inclusief shoppinglijst. Ook heb ik een 2D plattegrond gemaakt met daarop hoe het zou kunnen worden.   

De kosten hiervan zijn €395,-. Komt er een ruimte bij waar je advies over wil kost het €150,- per ruimte.
(en 0,33 cent kilometervergoeding buiten een straal van 20 km vanaf Tilburg)

Optie 3; Speeddate interieuradvies circa 1,5uur

Je komt naar ons bezoekadres en je neemt zoveel mogelijk foto’s mee van je Interieur (probleem), eventueel een schets van de huidige situatie en eventueel een moodboard/plaatjes of foto’s van wat je graag wilt. Vervolgens ga ik daarmee aan de slag, er volgt een uitgebreide mail met daarin een geschreven mogelijke oplossing voor je Interieur (probleem) en een moodboard voor de sfeerimpressie.

De kosten hiervan zijn €90,-.

Interesse?

Maak een afspraak